50% Complet

1. Detalii livrare

Comanda cursul si bonusurile oferite doar astazi 5 iunie 2023

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adauga 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

2. Sumar comanda

Cursul include carte tipărită  Învață Germana de Acasă (160 de pagini) + Lecțiile audio (20 de lecții pe parcursul a 7 ore si 8 minute) + Materialele Bonus – Preț 139 lei

Ofertă disponibilă doar astăzi 5 iunie 2023

*Se mai adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

4. Drept retur 365 zile

Acum ai puterea să înveți germana, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că momentele petrecute zilnic ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Germana de Acasă”, vor da rezultate încă din prima lună, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț plătit pe acest curs!

5. Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv

Acum înveți germana de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistemul de operare, ca tu să înveți germana simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și comandă un exemplar!

Numele meu este Lavinia Păun, sunt profesoară de limba germană în Sibiu şi ultimii 5 ani i-am dedicat elaborării unor metode rapide de învăţare a limbii germane prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi pentru care sute de ore de limba germană nu au dat roade.

Am în spate experiența de a învăța germana sute de elevi și știu ce funcționează și ce nu. Nu vei învăța germana doar citind o carte sau ascultând-o la televizor. Nici învățând pe de rost gramatica NU vei vorbi corect. Va trebui să asculți conversații în germană la un nivel pe care vei reuși să îl înțelegi şi să îl pătrunzi.

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege germana includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba germană și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un copil mic. Sunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba germană, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând limba maternă.

Prin aceaste metode ajungi să vorbești și să înțelegi germana, fără sa-ți dai seama. Copiii mici nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare.

Astfel și tu poți învăța germana devenind mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea unei limbi străine.

Prof. Dr. în limba germană Lavinia M. Păun

*Disclaimer:
Rezultatele obținute nu sunt garantate și pot diferi de la o persoană la alta.

Pavel Oana

Eu însumi am pornit de la zero în urmă cu nouă luni


Am scris mesajul pe baza experienței acumulate. Eu însumi am pornit de la zero în urmă cu nouă luni folosind cursul dvs, iar acum consider că știu care sunt provocările, momentele de cotitură, ce efort sau ce tip de motivație presupune învățarea limbii germane.

Cursul dvs este foarte bun și îl recomand cu încredere, dar în același timp cei ce îl foloseasc, trebuie să studieze zilnic câteva zeci de minute, pentru a avea rezultate! Fără studiu și exercițiu nu veți învăța limba germana, si probabil nici o altă limbă străină.

Dupa doar 9 luni, pot să port un dialog fluent și distractiv cu cei 5 colegi austrieci de la serviciu și sunt mult mai încrezătoare în mine fiindcă mi-am demonstrat că încă pot să învăț. Acum vorbesc și înțeleg germana, chiar dacă mai am multe de învățat…”

Pavel Oana
Rm. Vâlcea, jud. VL
Aurel Puscoci

Biatul meu a învățat germana la 15 ani!


Deși i-am explicat cum va decurge procesul învățării, și faptul că limba germană include foarte multe diferențe față de limba engleză (pe care deja o vorbeste), germana fiind totuși mai greu de învățata decât engleza, Mihai (15 ani) a acceptat provocarea pe care singur și-a lansat-o, aceea de a învăța limba germana.

Am cumpărat cursul „Învață Germana de Acasă” când a împlinit 15 ani, şi pe zi ce trece îmi demonstrează cum vorbește germana din ce în ce mai bine.

Cursul dvs funcţionează, iar Mihai este foarte fericit că poate comunica şi în germana, nu doar în engleza precum prietenii şi colegii lui.

Aurel Puscoci
Constanța, jud. CT

DISCLAIMER: Deşi încercăm să prezentăm tehnici, metode şi sfaturi de învăţare a limbii germane cât mai uşor şi corect, informaţiile prezentate pe siteul Invata-Germana.ro şi în cursul „Învaţă Germana Singur, din confortul casei tale” nu garantează obţinerea unor anumite rezultate, acestea variază de la o persoană la alta.

Ne gasesti aici

Tel: 0733.962.571
Email: valentin@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30