50% Complet

1. Detalii livrare

Comanda cursul si bonusurile oferite doar astazi 13 martie 2019

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

2. Sumar comanda

Cursul include carte tipărită și CD-ul Învață Germana de Acasă + 2 CD audio + CD Bonusuri – Preț 105 lei

Ofertă disponibilă doar astăzi 13 martie 2019

*Se mai adaugă 15 lei taxe de curierat rapid.

3. Comanda telefonic

Comandă telefonic de Luni până Vineri între 9:30 – 15:30

☎ Comandă prin telefon0733 / 962 - 571

4. Drept retur 365 zile

Acum ai puterea să înveți germana, să o scrii corect și s-o vorbești fluent. Vei vedea că cele 20-30 de minute pe zi, petrecute ascultând și citind lecțiile din cursul „Învață Germana Singur, din confortul casei tale”, vor da rezultate încă din prima săptămână, iar beneficiile vor rămâne pe viață.

Încerci cursul fără nici un risc din partea ta timp de 365 de zile, dacă rezultatele obținute au venit prea greu sau pur și simplu îți vrei banii înapoi, contactează-ne în termen de un an de zile și îți vom returna fiecare bănuț care l-ai plătit pe acest curs!

5. Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv

Acum înveți germana de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Cursul este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare, ca tu să înveți germana simplu și rapid oriunde te-ai afla.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!

Numele meu este Lavinia Păun, sunt profesoară de limba germană în Sibiu şi ultimii 5 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii germane prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de germană care nu au dat roade.

Să înveți germana este greu, e mult mai complicat decât se laudă mulți „experți” care își fac reclamă în presă sau pe internet. Am în spate experiența de a învăța germana sute de elevi și știu ce funcționează și ce nu. Nu vei învăța germana doar citind o carte sau ascultând-o la televizor. Nici învățând pe de rost gramatica NU vei scrie corect. Va trebui să asculți conversații în german la un nivel pe care vei reuși să îl înțelegi şi să îl pătrunzi.

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege germana includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba germană și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebeluș. Sunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba germana, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând româna.

Prin aceaste metode ajungi să vorbești și să înțelegi germana, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare.

Astfel și tu poți învăța germana devenind mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea unei limbi străine.

Prof. Dr. în limba germană Lavinia M. Păun

*Disclaimer:
Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.

Pavel Oana

La nici 3 luni înțeleg majoritatea mesajelor în limba germană

Și pot să am un dialog fluent și distractiv cu cei 5 colegi austrieci de la serviciu. M-am distrat de minune, sunt mult mai încrezătoare în mine fiindcă mi-am demonstrat că încă pot să învăț. Acum vorbesc și înțeleg germana, chiar dacă mai am multe de învățat…”

Pavel Oana
Rm. Vâlcea, jud. VL
Aurel Puscoci

Biatul meu a învățat germana la 15 ani!

Buna! Am cumpărat cursul „Învață Germana de Acasă” pentru fiul meu Mihai, de 15 anişori şi pe zi ce trece îmi demonstrează cum vorbește germana din ce în ce mai bine.

Cursul dvs funcţionează, iar Mihai este foarte fericit că poate comunica şi în germana, nu doar în engleza ca prietenii şi colegii lui.

Aurel Puscoci
Constanța, jud. CT

DISCLAIMER: Deşi încercăm să prezentăm tehnici, metode şi sfaturi de învăţare a limbii germane cât mai uşor şi corect, informaţiile prezentate pe siteul Invata-Germana.ro şi în cursul „Învaţă Germana Singur, din confortul casei tale” nu garantează obţinerea unor anumite rezultate, acestea variază de la o persoană la alta.

Comenzi si livrare

Hai sa ne cunoastem

Invata-Germana.ro

Ne gasesti aici

Cum comand? Despre noi Politica de Confidentialitate Tel: 0733.962.571
Cum platesc? Contact Termeni si conditii Email: valentin@academik.ro
Livrarea comenzilor Politica de utilizare cookieuri Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30