Despre autor - invata-germana.ro

Numele meu este Lavinia Păun, sunt profesoară de limba germană în Sibiu şi ultimii 5 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii germane prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de germană care nu au dat roade.

Să înveți germana este greu, e mult mai complicat decât se laudă mulți „experți” care își fac reclamă în presă sau pe internet. Am în spate experiența de a învăța germana sute de elevi și știu ce funcționează și ce nu. Nu vei învăța germana doar citind o carte sau ascultând-o la televizor. Nici învățând pe de rost gramatica NU vei scrie corect. Va trebui să asculți conversații în german la un nivel pe care vei reuși să îl înțelegi şi să îl pătrunzi.

Lecțiile noastre pentru a vorbi și înțelege germana includ cele mai obișnuite cuvinte și fraze din limba germană și sunt asemănătoare cu învățarea limbii materne de către un bebelușSunt povești distractive și interactive. Vei exersa vorbitul în limba germana, cu voce tare, învățând un nou vocabular la fel cum ai făcut-o cu zeci de ani în urmă învăţând româna.

Prin aceaste metode ajungi să vorbești și să înțelegi germana, fără sa-ți dai seama. Copiii nu învaţă regulile de gramatică și nu folosesc manuale. Ei folosesc subconștientul și metode de învățare prin ascultare.

Astfel și tu poți învăța germana devenind mai încrezător în ceea ce spui, atunci când porți un dialog cu vorbitorii nativi sau când te prezinți la un interviu pentru un post ce necesită cunoașterea unei limbi străine.

Prof. Dr. în limba germană Lavinia M. Păun,

Intră în posesia pachetului Învaţă Germana de Acasă, prin ascultare

*Disclaimer: Rezultatele obținute nu sunt garantate și diferă de la o persoană la alta.