90% Complet

Comanda A Fost Înregistrată Cu Succes!

Peste 72% dintre clienții care au comandat cursul Învață Germana de Acasă, ne-au solicitat și ghidul Învață Engleza în 24 de Săptămâni, pentru care am Obținut un DISCOUNT De 27%, astfel dacă doriți și Cel Mai Bine Vândută Curs de Limba Engleză, îl puteți achiziționa în acest Moment Cu Doar 149 Lei 109 Lei (economisind 40 lei).

Sau…

Adaugă și cursul ÎNVAȚĂ ENGLEZA ÎN 24 SĂPTĂMÂNI

*Pret redus de la 149 lei. Include TVA

Sumar comanda

  • Cursul tipărit Învață Germana de Acasă + Lecții Audio + Bonusuri - Preț 139 lei
  • Cursul tipărit Învață Engleza în 24 de Săptămâni + Lecții Audio + Bonusuri - Preț 149 lei 109 lei

SUMAR COMANDĂ
Preț ambele cursuri: 248.00 lei
Onorariu profesori 2,000.00 lei
Economisești pentru al doilea curs 40 lei

Curierat rapid
18.00 lei
TOTAL: 266.00 lei

Cel mai vândută curs de Limba Engleză din România?

Peste 4200 de români au cumpărat cursul „Dresajul Canin la Perfecție” în ultimile 6 luni, și am primit sute de mesaje de mulțumire pentru rezultate pe care elevii noștrii le-au obținut, îmbunătățindu-și vocabularul, dicția și fluența în vorbire.

Cum funcţionează cursul Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni?

Cursul este bazat pe metodele de predare accelerată utilizate de cei mai buni profesori români recunoscuți în toată Europa.

Metodele de predare care stau la baza cursului „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni” sunt revoluţionare în materie de învăţare accelerată, astfel cursul include:

  • Metoda Audio prin care asimilezi Vocabularul şi Gramatica fără să înveți pe de rost: asculți mini-povești și repeți, învățând astfel engleza în mod automat și natural.
  • Metoda de învățare „în adâncime” prin care vorbești engleza instinctiv, fără să o înveți mecanic sau să traduci în minte din limba română ceea ce vrei să zici
  • Metoda de învățare pentru relaxare, ascultând lecții în limba engleză despre subiecte interesante și captivante. Imaginează-ți că râzi și te relaxezi în timp ce înveți!
  • Metoda de asimilare a vocabularului inspirată din modul în care copiii mici învaţă limba maternă. Acesta metodă stă de fapt, la baza tuturor lecţiilor din cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 săptămâni”, astfel înveţi engleza fără vreun efort sporit*
  • Implementarea în curs a celor patru elemente esenţiale ale învăţării unei limbi străine: Ascultarea, Conversaţia, Scrierea şi Citirea, îţi asigură acumulare temeinică şi definitivă a noţiunilor de limbă engleză.*
  • Modul în care lecţiile se leagă şi faptul că nelămuririle apărute într-o lecţie îţi sunt explicate în următoarea te fac să crezi că ai propriul profesor care te ia de mână și îți șoptește limba engleză…

Am listat DOAR câteva METODE din cele implementate în cursul „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 Săptămâni”. Sunt metode puternice, testate deja cu succes pe adolescenți, tineri și adulți, concentrând mii de ore de muncă, experienţă şi cunoștințe, prezentate într-un mod ușor de înțeles și parcurs… Dar asta nu e tot! Afli mai multe răsfoind cursul…

Numele meu este Oana Ciurea sunt profesoară de limba engleză la o scoală română din Londra, iar ultimii 15 ani i-am dedicat elaborării unor metode noi şi eficiente de învăţare a limbii engleze prin ascultare. Știu ce înseamnă să petreci luni, chiar ani întregi încercând să vorbești o limbă străină. Totodată, am avut mulți elevi care până să ajungă la mine au irosit sute de lei pe ore de engleză care nu au dat roade.

Pentru a vorbi fluent şi a înţelege engleza sunt necesare aproximativ 300 de cuvinte uzuale, pe care le folosim în majoritatea discuţiilor zilnice.

Singurul lucru pe care trebuie să-l faci la început este să înveţi cuvintele în fraze scurte, astfel înveţi în acelaşi timp semnificaţia cuvintelor, pronunţia, sensul frazei şi gramatica limbii engleze.

Folosind metodele noastre audio dobândești abilitatea incredibilă de a vorbi cu ușurință. Vorbitorii nativi te vor înțelege și tu, la rândul tău îi vei înțelege fără efort. Te vei simți în sfârșit relaxat, fericit și încrezător de fiecare dată când vorbești engleza.

Cel mai vândută curs de Limba Engleză din România?

La 2 luni de la primirea cursului înțeleg majoritatea mesajelor din limba engleză, și port dialoguri fluente și distractive cu colegii de la serviciu care vorbesc engleza. M-am distrat de minune, și sunt mult mai încrezătoare în propriile capacităţi şi forţe…

În prima luna am ascultat lecțiile audio timp de 30-45 min/zi. Chiar nu mă gândeam că exerciții simple și niște lecții audio ascultate de câteva ori pe zi au puterea să mă înveţe engleza. Mai am de lucrat la partea cu scrisul, dar sunt sigură că voi reuși să scriu corect în câteva luni.

Recomand cursul părinților, copiilor, pensionarilor, angajaților, șomerilor, sau de ce nu oamenilor de afaceri!

Dorina Rădulescu
Sovata, jud. Mureș

„Salut! Sunt Mircea, am 35 de ani, sunt contabil la un supermarket din Arad și în urmă cu 2-3 luni am comandat cursul de pe siteul englezadeacasa.ro

…Coletul a ajuns prin firma de curierat Cargus, la 2 zile de la plasarea comenzii! Imediat ce mi-a fost livrat, l-am şi desfăcut, am băgat CD-ul #1 în calculator și am început să citesc cursul… A fost o experienţă captivantă, relaxantă, distractivă.

Săptămâna ce a urmat am studiat engleza mai bine de 2 ore/zi, chiar mi-a făcut placere să învăț engleza folosind cursul dvs, este același sentiment ca atunci când te uiți la un film care îți place.

Ieri am susţinut un interviu în limba engleză pentru un post de contabil în centrul logistic al unui lanţ de supermarketuri şi am fost admis, urmând ca în maxim 2 săptămâni să încep lucrul la noul loc de munca, pe un salariu mai mare cu 800 lei decât în prezent.

V-am trimis acest email în semn de mulţumire! Ţineţi-o tot așa„

Mircea Rădoi
Arad, jud. Arad

Ne gasesti aici

Tel: 0733.962.571
Email: valentin@academik.ro
Program: Luni-Vineri 9.00 – 16.30